De Welstand – Nederland – Friesland – 40 personen

1.355,00

Familieweekend accommodatie 40 personen Friesland.
Deze 40 persoons famililieweekend accommodatie in Noord-Nederland, Friesland, heeft 14 slaapkamers en veel faciliteiten. Ligging bij de Waddeneilanden. Het is een authentieke Friese boerderij met grote tuin en boomhaard. Als je op zoek bent naar een goedkope, sfeervolle en bijzondere familieweekend accommodatie Nederland. Er is ook een familieweekend accommodatie voor 60 personen te huur bij dezelfde eigenaar.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familieweekend accommodatie 40 personen Friesland.
Deze 40 persoons famililieweekend accommodatie in Noord-Nederland heeft 14 slaapkamers en veel faciliteiten. Het is een authentieke Friese stelpboerderij is in 2002 geheel gerenoveerd. Met grote tuin en boomhaard. Als je op zoek bent naar een goedkope, sfeervolle en bijzondere familieweekend accommodatie Nederland. Er is ook een familieweekend accommodatie voor 60 personen te huur bij dezelfde eigenaar.

Dit grote vakantiehuis in Friesland is enorm ruim en sfeervol. Het huis bestaat bij binnenkomst uit een grote, gemeenschappelijke ruimte (110 m2) met een achthoekige vide van maar liefst acht meter hoog. Hier kun je met z’n allen aan tafel en zelfs muziek maken op de gestemde piano. Rond deze vide vind je twee smaakvol ingerichte, Engelse woonkamers met haardvuur. Ook aangrenzend bevindt zich de de groepskeuken en stijlkamer met bedstee. Beneden zijn drie slaapkamers en vier badkamers. De eerste verdieping (120 m2) is vooral relaxruimte en speelhoek voor de kinderen. Hier is ook een sauna, zeven slaapkamers en nog eens drie badkamers. De tweede verdieping heeft een kindertheater met verkleedkleren, tafeltennis en tafelvoetbal. Hier zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een grote privétuin van 1,5 ha. met speelweide (voetbal, picknick), boomgaard en een ruim terras. Hier voel je wat het is om vrij te wonen. Je hebt geen directe buren. Een strand tref je op 5 km. en de Waddenzee op 2 km.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, , , , ,

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , , , ,