Groepsaccommodatie Diever – Nederland – Drenthe – 44 personen

2.150,30

Deze ruim opgezette groepsaccommodatie in een sfeervol verbouwde dorpsboerderij uit 1865, is door zijn indeling geschikt voor families, bedrijven, cursusgroepen en vakantieweken voor instellingen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze ruim opgezette groepsaccommodatie in een sfeervol verbouwde dorpsboerderij uit 1865, is door zijn indeling geschikt voor families, bedrijven, cursusgroepen en vakantieweken voor instellingen. Deze vakantieboerderij in Drenthe is geschikt voor groepen van 32 tot 42 personen. Tot 32 personen heb je de beschikking over de Hoeve. Is je groep groter? Dan krijg je het naast gelegen Koetshuis erbij. Weekprijzen voor het Koetshuis zijn op aanvraag. De maand juli is het niet mogelijk het Koetshuis erbij te huren.

Groepsaccommodatie Diever 44 personen hottub

Samen in de woonkamer zitten met de open haard aan

In de Hoeve zijn 13 tweepersoonskamers (3 kamers beneden) en 2 driepersoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele eenpersoons bedden en hebben eigen sanitair. Er is een gezellige huiskamer met tv-hoek en (gas) open haard. Tevens is er een aparte eetkamer/cursusruimte en een compleet ingerichte professionele keuken. Het naastgelegen Koetshuis heeft 5 tweepersoonskamers (2 kamers beneden met eenpersoons bedden) een royale kamer/vergaderruimte, keuken en eetruimte.
Rondom de hoeve ligt een ruime tuin met besloten terras en grasveld (tuinmeubilair is aanwezig). In een afgesloten gedeelte van de tuin bevindt zich een ruime hout gestookte kota sauna met hottub. De groepsaccommodatie is niet geschikt voor rolstoelen, maar aangezien de accommodatie drempelloos is, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Mogelijkheid om de activiteit Indoor Laser Schieten op deze locatie te spelen.

Groepsaccommodatie Diever 44 personen zithoek

Volop recreatieve mogelijkheden tijdens een weekendje weg in Drenthe

De Hoeve is gelegen in de zuidwest hoek van Drenthe en ligt in het authentieke gedeelte van het toeristisch aantrekkelijke dorp Diever. Diever ligt tegen de uitgestrekte bossen van nationaal park ‘het Drensch/Friesche woud’, bij het begin van de wandel- en fietsroutes en omgeven door natuurparken zoals Dwingelderveld en weerribben met het waterdorp Giethoorn. Mogelijkheden om paard te rijden, een tocht te maken met een originele postkoets, of een spectaculaire ballonvlucht te maken over het uitgestrekte bos en weidegebied. Door de rustige omgeving en de informele en sfeervolle inrichting is deze accommodatie ook geschikt voor cursusgroepen of bedrijfsseminars.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,