Groepsaccommodatie Midwolda – Nederland – Groningen – 40 personen

1.527,80

Bijzondere groepsaccommodatie in het Noorden: indoor-dorpje met 8 cottages. Tennisbaan, sportveld en overdekte beachhal. Een bijzondere plek om met uw groep te verblijven!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

In de voormalige graanschuur van de statige herenboerderij uit Midwolda, in het gastvrij Groningen, staat een indoordorp bestaande uit 8 blokhutten voor een verblijf met maximaal 40 personen.

Een vakantieboerderij in Groningen met tennisbaan en indoor beachhal

Er is een goed ingerichte keuken met eetzaal. Ontspannen kun je met je groep in de loungeruimte met bar, banken, haard en tv. Er is voldoende dames en heren sanitair (zie kamerindeling). Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten dankzij de tennisbaan, sportveld en de indoor beachhal, op het terrein. In de omgeving vind je op slechts 900 meter afstand het strand en de jachthaven aan het Old Ambtmeer. Het terrein grenst aan het oerbos van landgoed Ennemaborg. Buiten zijn picknicktafels, een sportveld. De indoor beachhal heb je 2 uur per dag tot je beschikking. Kortom: Er is hier voor iedereen wat wils! 

Veel activiteiten tijdens je vakantie in Groningen

 Vanuit de lounge heb je zicht op het natuurgebied met o.a. reeën en de grauwe kiekendief. Binnen 20 minuten ben je in Groningen of in het historische Bourtange, Fontana Nieuweschans of in het mooie Duitse plaatsje Leer of de Meyerwerf in Emden. Op 900 meter ligt een groot meer van 800 ha. In het aangrenzende natuurgebied bij Landgoed Ennemaborgh kun je lekker wandelen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Soort gezelschap

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,