Vakantiehuis Heino – Nederland – Overijssel – 1000 personen

1.331,10

Schoolkamp groep 8 accommodaties. Overijssel.
Volpension. Ook grote groepsaccommodaties jeugd- en vrienden groepen. Goedkope groepsaccommodaties Overijssel te huur met stapelbedden voor 18, 28, 32, 50 en 64 personen. Eten voor de school- en vriendengroepen in het restaurant. Faciliteiten waar je gebruik van kunt maken zijn bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur. 3 keer per dag een uitgebreid buffet. Voetbalgroepen niet welkom. Activiteiten bij te boekn. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Schoolkamp groep 8 accommodaties. Overijssel.
Volpension. Ook grote groepsaccommodaties jeugd- en vrienden groepen. Goedkope groepsaccommodaties Overijssel te huur met stapelbedden voor 18, 28, 32, 50 en 64 persoon. Eten voor de school- en vriendengroepen in het restaurant. Faciliteiten waar je gebruik van kunt maken zijn bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur. 3 keer per dag een uitgebreid buffet. Voetbalgroepen niet welkom.

Vakantiehuis Heino eetzaal

Het grote terrein van 16 hectare is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Op het park staan verschillende groepsaccommodaties, geschikt voor groepen van 18-70 personen. Deze groepsaccommodatie is alleen te reserveren voor kinder- en jeugdgroepen t/m 20 jaar en hun begeleiding (dit moet in verhouding staan tot de groep). A-B voetbalelftallen zijn helaas niet welkom. Je verblijft op basis van volpension. Let op: bij deze groepsaccommodatie werken wij altijd met beschikbaarheid op aanvraag omdat deze accommodatie geschikt is voor een beperkte doelgroep.

Vakantiehuis Heino zwembad

Een groepsaccommodatie in Overijssel met bioscoop 

Iedere groep krijgt een eigen groepshuis toegewezen met dagverblijf, slaapkamers, douches en toiletten. Voor de begeleiders zijn er 2-p. kamers aanwezig en een douche en toilet apart van de kinderen. De kamers zijn eenvoudig ingericht met stapelbedden. Op ieder bed ligt een kussen. Voor een slaapzak, dekbed, hoeslaken en kussensloop zorg je zelf. Of huur een complete dekbedset. In de groepsruimte staan tafels en stoelen en er is een klein keukenblok met koelkast (met vriesvak). In de huizen mag je niet koken. Er zijn verschillende type huizen: 18, 28, 32, 50 en 64 persoons. In het restaurant wordt 3 keer per dag een uitgebreid buffet verzorgd, inbegrepen bij ieder verblijf. Voor een snack of drankje tussendoor kun je ook terecht bij de winkel.

Vakantiehuis Heino glowgolf

Bouw samen een vlot 

Op het park is van alles te doen. Het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten bij te boeken zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en de Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours (vooraf reserveren). Er zijn ook leuke uitstapjes in de omgeving: fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. In de bijgebouwen wordt, naast tijdelijke tentoonstellingen, werk van 20e-eeuwse kunstenaars getoond.

De prijzen zoals hier op de site genoemd zijn van 18.00 tot 18.00 uur. Afwijkende tijden zijn ook mogelijk. Vraag bij Groepen.nl naar de mogelijkheden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Soort gezelschap

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,