Vakantiepark Hunzepark

Vakantiepark Hunzepark, grote groepsaccommodatie 40 personen.

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Drenthe? Een groepsaccommodatie op een vakantiepark voor 36 tot 40 personen?
Kijk dan eens naar de mogelijkheden een grote groepsaccommodatie 36, 38 of 40 personen bij vakantiepark Hunzepark Drenthe te huren.
Zie hier meer mogelijkheden een grote groepsaccommodatie op een vakantiepark te huren.

bijzondere familieaccommodaties banner

Vakantiepark Hunzepark groepsaccommodaties 36 en 40 personen

Vakantiepark Hunzepark heeft naast de al genoemde groepsaccommodatie 40 personen, ook een 36 persoons groepsaccommodatie Drenthe te huur.
De groepsaccommodatie voor 40 personen is aangepast voor mindervaliden en heeft 10 slaapkamers. De grote groepsaccommodatie van 36 personen heeft 12 slaapkamers. Ook de 36 persoons groepsaccommodatie is geschikt voor een mindervaliden vakantie. Vind hier meer groepsaccommodaties 40 personen

Vakantie Drenthe 30 tot 38 personen.

De 40 persoons groepsaccommatie Hunzeopark kan ook door groepen van bijvoorbeeld 36 of 38 personen gehuurd worden. Perfect voor een familie weekend.
De grote groepsaccommodatie Drenthe op Hunzepark kan ook gereserveerd worden door groepen van bijvoorbeeld 30, 32 of 34 personen. Grote groepsaccommodaties Nederland met alle voorzieningen bij de hand.

Meer over Roompot Hunzepark

Faciliteiten Vakantiepark Hunzepark

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Hunzepark kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Het zorgt voor een succesvolle vakantie. Met mooi weer kun je met z’n allen afkoelen in het buitenzwembad. Voor de sportievelingen onder ons zijn er ook voldoende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan tennissen, beachvolleyballen, een potje jeu de boules spelen en ook is er een golfbaan in de omgeving te vinden. Je kunt ook het avontuur op het water opzoeken door een kano te huren. Verder zijn er diverse mogelijkheden om te vissen en kunnen er fietsen worden gehuurd. Kinderen zullen zich geen moment vervelen met de verschillende speeltuinen die op verschillende plaatsen in het vakantiepark aanwezig zijn. Ga lekker eens uit eten in het eetcafé of haal een snelle hap bij de snackbar. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de broodjesservice.

Vakantiepark Hunzepark duikplanken

Accommodaties Vakantiepark Hunzepark

Op Vakantiepark Hunzepark zijn er talloze mogelijkheden betreft het huren van grote groepsaccommodaties. Deze zijn ook geschikt voor grote familie- en mindervaliden groepen. Zo is het zelfs mogelijk om een 40-persoons groepsaccommodatie te huren ( zie boven ) welke tevens ook geschikt is voor mindervaliden. Deze is 400 m2 groot en heeft de beschikking over maar liefst 10 slaapkamers. Er is, bij deze grote groepsaccommodatie Drenthe 40 personen, één groot gemeenschappelijke ruimte waar plek is om samen te eten en televisie te kijken. Wil je op vakantie met je gezin, is de 6-persoons vrijstaande chalet een goede optie. Het is een comfortabel vakantieverblijf met 3 slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Goed om te weten is dat er ook een elektrische kachel aanwezig is.

familie accommodaties landal banner

Wat is er te doen in de omgeving van Vakantiepark Hunzepark?

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Hunzepark zal je je geen moment vervelen! Er zijn talloze natuurparken die je kunt bewonderen maar ook dagjes weg die geschikt zijn voor het hele gezin. Ga bijvoorbeeld eens naar Kabouterland, beleef een onvergetelijke dag in attractiepark Sprookjeshof of bezoek het Gevangenismuseum.

Vakantiepark Hunzepark waterpret

Kabouterland

In Exloo is Kabouterland te vinden wat uitermate geschikt is als je met kinderen op vakantie bent. Het is een fantastisch avontuur waarbij je een tocht gaat maken door de trollengrot, gaat speuren naar kabouter stenen en kennis maakt met de exotische dieren. Ook bezoek je de indrukwekkende kasteelruïne. Er kan worden gespeeld in verschillende speeltuinen die buiten maar ook binnen te vinden zijn. Ook bij slecht weer kun je dus terecht bij Kabouterland.

Attractiepark Sprookjeshof

Geniet met de hele familie in speelpark Sprookjeshof. De herinneringen die jij vroeger als kind had komen hier tot leven. Er kan worden gespeeld in verschillende speeltuinen maar ook is er een speelparadijs binnen. Beleef de mooiste momenten in het sprookjesbos en aai de dieren op de kinderboerderij. Het wordt gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten! In het restaurant kun je heerlijk lunchen of genieten van wat anders lekkers.

Het Gevangenismuseum

Het bezoeken van het Gevangenismuseum is een leuk uitje voor zowel jong- als oud. De geschiedenis van het strafrecht wat we in ons land kennen zal je gaan ontdekken. Wat voor straffen bestonden er in het verleden, hoe zagen de cellen er toen uit? Ook zul je de verhalen ervaren over het gevangenisdorp, Veenhuizen. Voor kinderen is het ook een aanrader. Er is een heleboel te beleven. Zo kunnen spelen als rechter, een cel bezoeken en zelfs een rit maken in een echte gevangenis bus!

Meer grote groepsaccommodaties Drenthe

In Drenthe vind je meer grote groepsaccommodaties. Ook particuliere vakantieverblijven voor grote groepen. Indien je een grote groepsaccommodatie Drenthe wilt huren, kan je dus kiezen uit particuliere groepsaccommodaties én vakantiehuizen grote groepen op vakantieparken.

groepen schoolkamp banner