9 slaapkamers

Familieweekend groepsaccommodatie met 9 slaapkamers huren.
Uniek aanbod voor grote familie groepen , ook als je met 30 of 40 personen gaat voor een gezellige familiereünie. Grote 30 of 40 persoons groepsaccommodaties te huur met 9 tot wel 20 slaapkamers. Veelal eigen sanitair en verschillende wellness faciliteiten.

Overnacht in een luxe familieweekend groepsaccommodatie met tenminste 9 slaapkamers. Op deze website vind je familie groepshuizen, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met tenminste 9 slaapkamers. Ook mindervalide groepsaccommodaties en wellness accommodaties met privé sauna, hottub, jacuzzi.

Bij de keuze van een accommodatie voor een familieweekend zijn de faciliteiten van groot belang om de juiste keuze te kunnen maken maar het beschikbare budget is ook van belang. Je vindt op deze website daarom ook goedkope familieweekend accommodaties, ook in de Ardennen en Luxemburg. Ook kan je hier een groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening huren. Bijvoorbeeld een 22 persoons groepsaccommodatie met professionele keuken in de Ardennen, Belgische Kust of Nederland.

Resultaat 1–24 van de 223 resultaten wordt getoond