Vind hier je grote groepsaccommodatie België

Bijvoorbeeld groepsaccommodaties België 50 plus personen. Je vindt hier echter groepsaccommodaties België vanaf 16 personen.

bijzondere familieaccommodaties banner

Ook voor een grote groepsaccommodatie België met zwembad, sauna, bubbelbad. Groot aanbod. Zoals een 30, 40 of 50 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen, Belgische kust of Belgisch-Limburg. Grote groepsaccommodaties voor familieweekend, trouwfeest, schoolkamp, verenigingsfeest, muziekvereniging, toneelvereniging of bedrijfsuitje.


Groepsaccommodaties België voor grote groepen tot 100 personen

Op zoek naar grote groepsaccommodatie België voor een groep grotere dan 50 personen? Op deze site vind je accommodaties voor grote groepen in België tot ongeveer 100 personen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een villa, kasteel of landhuis in België voor een grote groep van 60 of 70 boeken.


genieten in prive binnenzwembad

Grote groepsaccommodatie België met binnenzwembad huren

Je kunt een groepsaccommodatie met verwarmd binnenzwembad in bijvoorbeeld de Ardennen huren. Maar ook elders in België vind je grote vakantiehuizen, vakantieboerderijen en grote groepsaccommodaties met indoorzwembad. Meestal hebben deze luxe wellness accommodaties voor grote groepen in België ook nog een privé sauna en hottub of whirlpool. Enkele grote groepsaccommodaties met eigen zwembad hebben ook nog eens een Turks stoombad of aparte wellness ruimte met meerdere relax faciliteiten.


Grote groepsaccommodatie België in kader familieweekend huren

Indien je een familieweekend in België wilt vieren en de groep is groter dan 30 personen, kom je al snel in de categorie familie groepsaccommodaties terecht. Dit zijn luxe groepsaccommodaties die veelal over een grote tuin, speelgelegenheid kinderen en zwembad, biljart, sauna en tafeltennistafel beschikken. Het zijn sfeervolle accommodaties die volledig ingericht zijn en uitermate geschikt voor een familieweekend België op basis van zelfvoorziening.


grote groep in vakantiehuis

Grote groepsaccommodaties België geschikt voor schoolkampen

Indien je een schoolkamp België wilt vieren met een groep groter dan personen, vind je hier grote schoolkamp accommodaties. Vaak zijn dit type goedkope groepsaccommodaties verbouwde boerderijen met slaapzaal en sportveld en recreatiezaal. Met name in de Ardennen vind je vele grote schoolkamp accommodaties. Deze liggen bijna altijd verscholen in de bossen en hebben een capaciteit voor soms wel 60, 80 tot 120 personen. Schoolkamp groepsaccommodaties België zijn de goedkoopste accommodaties voor grote groepen. Ze zijn ook aantrekkelijk in het kader van bijvoorbeeld een werkweek of sportweek.

familie accommodaties landal banner


Een grote groepsaccommodatie België boeken voor een huwelijksfeest

Steeds meer stelletjes maken van hun huwelijksfeest België een feest van meerdere dagen. Maar je moet dan wel een grote accommodatie vinden met faciliteiten zoals een feestzaal, bar, keuken en slaapgelegenheid. Veel kastelen in de Ardennen zijn geschikt gemaakt voor huwelijksfeesten inclusief overnachting. Je kunt zo een kasteel Ardennen boeken op basis van zelfvoorziening en zelf voor de muziek zorgen.

trouwen in een kasteel

Kasteel Ardennen huren als grote groepsaccommodatie België

Je kunt ook een groot kasteel Ardennen boeken inclusief catering en muziek of band. Voor een zorgeloos huwelijksfeest. Je vindt op deze site diverse kastelen België die geschikt zijn als grote groepsaccommodatie voor een trouwfeest. Enkele zijn zelfs een officiële trouwlocatie.


Groepsaccommodatie België boeken in kader van vriendenweekend.

Indien je met een grote vriendengroep een weekendje België wilt boeken en op zoek ben naar een grote en gezellige groepsaccommodatie om er te feesten, eten, drinken en overnachten, hebben we goed nieuws voor je. Een aantal grote groepsaccommodaties in België en met name in de Belgische Ardennen en West-Vlaanderen, zijn uitermate geschikt om er een vriendenweekend of mannenweekend te vieren. Deze grote groepsverblijven België zijn geheel vrijstaand en liggen op een groot terrein. Je zult anderen niet snel overlast bezorgen. Ideaal, zo een groepsaccommodatie België met zoveel privacy.


Veel voorzieningen in deze groepsaccommodaties België

Ook beschikken deze grote villa’s en grote vakantiehuizen vaak over een recreatieruimte waarin zich een poolbiljart en tafeltennistafel bevindt. En, zekere ook niet onbelangrijk, veel van deze accommodaties voor grote vriendengroepen hebben ook een bar met biertap en dartbord. Allemaal faciliteiten voor een onvergetelijk vriendenweekend met een grote groep.


groep vrienden in een buitenjacuzzi

Groepsaccommodatie België voor bedrijfsuitje huren

Een aantal van deze grote accommodaties zijn ook geschikt voor het vieren van een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Indien zo een grote groepsaccommodatie een aparte vergaderruimte heeft en feestzaal of recreatiezaal, is de accommodatie ook geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, bedrijfstraining of teambuilding activiteit. Ook als je als Belgische ondernemer relaties uit het buitenland wilt ontvangen die moeten blijven overnachten, kan het huren van een groepsaccommodatie voor een grote groep uitkomst bieden.


groepen schoolkamp banner