Villa Mosa – België – Ardennen – 40 personen

3.129,00

Grote en luxe groepsaccommodatie Ardennen 40 personen.
Deze 40 persoons groepsaccommodatie Ardennen, Villa Mosa werd gebruikt tijdens opnames van K3 Zoekt K3! Het is een luxueus en smaakvol landhuis, bedoeld voor groepen tot 40 personen. Naast een zitkamer, eetkamer, bar en volledig uitgeruste keuken en buitenterras zijn er 12 slaapkamers en 7 badkamers aanwezig. Verder zijn er wellness voorzieningen en een binnen zwembad. Een luxe groepsaccommodatie Ardennen met een privé tennisbaan. Voorzieningen, bar, binnenzwembad, fitnessruimte, oven, sauna, tennisbaan, terras, trampoline, tuin, wifi.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Grote en luxe groepsaccommodatie Ardennen 40 personen.
Deze 40 persoons groepsaccommodatie Ardennen, Villa Mosa werd gebruikt tijdens opnames van K3 Zoekt K3! Het is een luxueus en smaakvol landhuis, bedoeld voor groepen tot 40 personen. Naast een stijlvolle zitkamer, eetkamer, bar en volledig uitgeruste keuken en buitenterras zijn er 12 slaapkamers en 7 badkamers aanwezig. Verder zijn er wellness voorzieningen en een binnen zwembad in het bijgebouw. Een luxe groepsaccommodatie Ardennen met een privé tennisbaan.
Voorzieningen, 12 slaapkamers, 7 badkamers, bar, binnenzwembad, fitnessruimte, oven, sauna, tennisbaan, terras, trampoline, tuin, wifi,

Villa Mosa binnenzwembad

Hier, de tennisbaan, kunt u van begin april t/m eind oktober een balletje slaan.

Wanze ligt in een bosrijke omgeving. Vlakbij bevindt zich het pittoreske stadje Huy met zijn citadel. Ook de steden Luik (40 km) en Namen (33 km) zijn een bezoek waard.

Villa Mosa sauna

Gelieve de rust van de buren te respecteren. Na 22.00 uur mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden. Het is verboden te roken in het huis en in de wellness.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 25 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,