Grote groepsaccommodatie teambuilding

Deze groepsaccommodaties zijn geselecteerd voor een teambuilding weekend.

Teambuilding en overnachten in een inspirerende omgeving. Vind een grote groepsacccommodatie voor je teamweekend of teambuilding in Nederland, Duitsland of België met een groot aanbod teambuilding accommodaties in de Ardennen. Met mogelijkheid teambuilding activiteiten. Ook in de directe omgeving van de groepsaccommodatie.

bijzondere familieaccommodaties banner


Teambuilding activiteiten binnen en buiten de gehuurde groepsaccommodatie

Naast een goede sfeer en elkaar beter leren kennen en vertrouwen, zijn natuurlijk ook de teambuilding activiteiten belangrijk. Het is daarom belangrijk een teamweekend accommodatie te huren welke de mogelijkheid biedt voor indoor- en outdoor teambuilding activiteiten. Een grote tuin en overdekt terras is zeker een aanbeveling voor een geschikte groepsaccommodatie. Een jacuzzi, hottub of Turks stoombad kunnen voor de nodige relax momenten zorgen. Een recreatiezaal die voldoende ruimte biedt voor de nodige teambuilding activiteiten binnen, is een pré. Vaak zijn daar teambuilding spellen aanwezig. Hier vind je grote groepsaccommodaties met eigen recreatieruimte.


teambuilding binnen activiteiten

Teambuilding inclusief overnachting

De meeste teambuilding activiteiten duren 2 of 3 dagen en zijn inclusief overnachting. Een 1 daagse teambuilding activiteit zet meestal geen zoden aan de dijk. Voor echte teambuilding is tijd, vertrouwen en zorg nodig. Het is goed om te weten dat onze groepsaccommodaties voor teambuilding en teamuitjes uitsluitend voor minimaal 2 nachten gehuurd kunnen worden. Het zijn grote groepsaccommodaties welke je huurt inclusief overnachting.


Teambuilding groepsaccommodatie Nederland huren

Diverse grote groepsaccommodaties Nederland zijn geschikt voor een teambuilding weekend. Organiseer bijvoorbeeld een teambuilding weekend Waddeneilanden en huur een grote groepsaccommodatie Texel. Of kijk eens wat de mogelijkheden zijn een teamweekend te organiseren in Zuid-Limburg of in de omgeving van Arnhem, Nijmegen of Wageningen. Nederland biedt alles voor het organiseren van een geslaagd teambuilding weekend. Ook in Brabant, aan de Nederlandse kust of direct aan zee. Huur bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie Nederland met recreatiezaal en sport- en spelmogelijkheden in Overijssel, Weerribben omgeving. Zie deze 24 persoons groepsaccommodatie op villapark De Weerribben. Ook voor watersport groepsactiviteiten. Accommodaties met sloep in Overijssel te huur.


teambuilding in de natuur

Groepsaccommodatie voor teambuilding in België huren

Teamweekend in België organiseren? Grote groepsaccommodatie België voor teambuilding huren? In België vind je vele particuliere groepsaccomodaties met teambuilding mogelijkheden. Zelfs voor groepen van 50 personen. Niet alleen in de Ardennen, maar ook elders in België zoals in Antwerpen, Brussel of andere grote stad. Echter, ook in België organiseer je de leukste en meest succesvolle teambuilding activiteiten midden in de natuur. Wat dat betref is Belgisch-Limburg en met name de Kempen ideaal. Maar ook bijvoorbeeld Henegouwen en Oost-Vlaanderen bieden volop mogelijkheden voor organiseren team activiteiten. Het is een kwestie van een passende groepsaccommodatie België vinden in een zo groen mogelijke en inspirerende teambuilding omgeving. Met mogelijkheden voor het organiseren van een teamweekend in de bossen of aan het water.

familie accommodaties landal banner


Groepsaccommodatie teambuiding huren met mogelijkheid catering.

Als je met collega’s deel neemt aan een teambuilding weekend of teamweekend onderwijsorganisatie, is ontspanning en goed eten erg belangrijk. Van ontbijt tot diner moet dat tot in de puntjes geregeld zijn. De meeste groepsaccommodatie voor grote groepen zijn geen hotel maar bieden wel de mogelijkheid catering. Ook hapjes en drankjes kunnen door een cateraar worden verzorgd. Als organisatie van een meerdaagse teambuilding activiteit is catering zeker aan te bevelen.


buiten eten met een groep vrienden

Teambuilding weekend in de Ardennen

Eén van de meest geschikte locaties voor teambuilding activiteiten is de Ardennen. Hier vind je en met name in de Luxemburgse Ardennen, nog een ongerepte natuur, frisse lucht en heel veel mogelijkheden om als groep leuke teambuilding activiteiten te ondernemen. Ook basic en midden in de natuur. Bijkomend voordeel is dat er in de Ardennen veel aantrekkelijke teamweekend accommodaties en groepsaccommodaties voor teambuilding te huur zijn. En zeker niet alleen in de omgeving van La Roche en Ardenne. Of je nu een teambuilding groepsaccommodatie Ardennen voor 20 personen zoekt of voor een grote groep van 30, 40 of 50 personen, in de Ardennen vind je vele geschikte teambuilding accommodaties. Ook met binnenzwembad.


Teambuilding weekend in Duitsland organiseren

Een teamweekend Duitsland kan zeker ook een groot succes zijn want je vindt ook in Duitsland grote groepsaccommodaties met vergadermogelijkheid en recreatieruimte. Met name de omgeving Zwarte Woud is ideaal voor teambuilding activiteiten. Als groep een lange wandeling maken in de bossen verbindt. Samen maaltijden bereiden zeker ook. Welke teambuilding activiteiten jullie ook willen organiseren, je kunt zeker een grote groepsaccommodatie Duitsland huren die geschikt is.


groep vrienden bij een kampvuur

Teambuilding groepsaccommodatie op vakantiepark huren

In het algemeen is het niet aan te bevelen een grote groepsaccomodatie voor teambuilding of teamweekend op een vakantiepark te huren. Uitzonderingen daar. Dit omdat teambuilding activiteiten exclusief zijn en speciale aandacht en beleid verdienen. Op een vakantiepark wordt je als team afgeleid door andere gasten en zijn ook veel faciliteiten gedeeld. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een Roompot of Landal groepsaccommodatie. Daarbij komt dat er geen geschikte accommodaties voor hele grote groepen op parken beschikbaar zijn.


groepen schoolkamp banner