Groepsaccommodatie Drenthe 40 personen

Vind hier een groepsaccommodatie Drenthe 40 personen.

40 persoons groepsaccommodaties Drenthe onder andere te huur in de plaatsen Sleen, Annen, Gieterveen, Midlaren, Odoorn, Diever en Norg. In of nabij de bossen. Of aan een meer. Ook grote groepsaccommodatie Drenthe 40 personen te huur met 10 tot 20 slaapkamers en eigen sanitair. Ideaal voor een vrienden- of familiereünie Drenthe met een grote groep. Maar een enkele grote groepsaccommodatie Drenthe is ook geschikt voor een schoolkamp, personeelsfeest of bruiloftsfeest.

bijzondere familieaccommodaties banner


Ligging van deze groepsaccommodaties Drenthe midden in de natuur

Eén van de redenen waarom zo veel familie- en vrienden groepen hun groepsuitje in Drenthe willen vieren, is dat Drenthe veel natuur kent. Het is dan ook mogelijk om een 40 persoons groepsaccommodatie Drenthe in het bos te huren of aan het Zuidlaardermeer. Ook kan je een grote groepsaccommodatie Drenthe in de omgeving van het Drents Friese Wold boeken. Dit is een groot Nationaal Park in Drenthe.


Groepsaccommodatie Drenthe 40 personen met professionele keuken

Je boekt je vakantiehuis grote groep of groepsaccommodatie Drenthe meestal op basis zelfverzorging. Dat houdt in dat je als groep zelf voor de maaltijden zorgt en er een professionele keuken in het groepsverblijf Drenthe aanwezig moet zijn. In 9 van de 10 grote groepsaccommodaties Drenthe is een goed ingerichte keuken aanwezig die geschikt is voor grote groepen. Een professionele vaatwasser is meestal onderdeel van de keuken. Bij een aantal 40, 50 tot 60 persoons groepsaccommodaties Drenthe boek je deze inclusief ontbijt.

Vakantieboerderij Sleen - Nederland - Drenthe - 47 personen - keuken

Groepsaccommodaties exclusief voor één groep

Groepsaccommodatie Drente 40 personen exclusief voor jullie groep huren? Meestal is een grote groepsaccommodatie Drenthe exclusief voor één groep. Dat geldt ook voor de meeste 60, 50 en 40 persoons groepsaccommodaties Drenthe. Er zijn echter ook groepsaccommodaties Drenthe te huur waar je samen bent met andere groepen. Je deelt dan bijvoorbeeld een jacuzzi, hottub of recreatiezaal. Je hebt in die gedeelde groepsaccommodaties meestal wel een eigen keuken en privé sanitair.


40 persoons groepsaccommodaties Drenthe met sauna

Groepsaccommodatie Drentje 40 personen met wellness huren? Er zijn diverse groepsverblijven Drenthe 40, 50, 60 personen met privé sauna te huur. Ook voor grote familie- en vrienden groepen vanaf 40 personen. Een infraroodsauna of Finse sauna is echt van toegevoegde waarde. Hetzelfde geldt voor een groepsaccommodatie 40 personen Drenthe met jacuzzi of hottub. Dit type wellness accomodaties behoort zeker tot de meest luxe groepsaccommodaties voor grote groepen in Drenthe. Je vindt deze ook in het aanbod.


sauna met groep

familie accommodaties landal banner

Groepsaccommodatie Drenthe met bar huren

Diverse grote groepsaccommodaties Drenthe vanaf 40 personen hebben een bar, soms zelfs met eigen biertap. Deze gezellige groepsaccommodaties in bijvoorbeeld Havelte en Annen zijn geschikt voor familie- en vrienden groepen. Jongeren- en feest groepen zijn niet altijd welkom in deze grote vakantieverblijven. Bij iedere groepsaccommodatie met bar staat vermeld voor welke groepen zo een accommodatie geschikt is en wat de voorwaarden zijn om deze te kunnen boeken. Lees hier meer over vakantiehuizen voor jongeren groepen.


Grote groepsaccommodaties Drenthe met privé zwembad

Indien je als grote groep een groepsaccommodatie met privé zwembad wilt huren en de zinnen hebt gezet op Drenthe is de keuze wat het zwembad betreft beperkt. Grote en luxe groepsaccommodaties genoeg maar beperkt met zwembad. Wat 40 tot 60 persoons groepsaccommodaties Drente betreft is deze 40 tot 44 persoons groepsaccommodatie met zwembad in Gieterveen mogelijk een optie. Gelukkig is het aanbod groepsacommodaties met privé zwembad groot. Je kunt ook in bijvoorbeeld Gelderland of Overijssel een grote groepsaccommodatie met privé zwembad huren.

Vakantieboerderij Gieterveen - Nederland - Drenthe - 44 personen img-2

Huisdieren meestal welkom

Indien je een 30, 40, 50 of 60 persoons groepsaccommodatie Drenthe wilt huren met huisdieren, wordt dat meestal wel toegestaan. Wel is het meestal beperkt tot 2 of 3 huisdieren. In een enkele vakantieboerderij Drenthe kan je ook een groepsvakantie Drenthe met paard boeken. Zo kan je bij deze 40 persoons vakantieboerderij in Dwingeloo paard rijden. Je verblijft mede in aparte huisjes. Voor als je op een aparte manier een familieweekend en groepsweekend Drenthe wilt boeken.


Energie niet altijd inbegrepen

Zeker als je een grote groepsaccommodatie in de winterperiode boekt en het buiten vriest, kan het noodzakelijk zijn om in de accommodatie flink te stoken. En omdat een accommodatie grote groep soms wel een 200 m2 is, kunnen de kosten voor verwarming, douchen en keuken flink in de papieren lopen. Daarom huur je een groepsaccommodatie Drenthe 40 personen meestal niet inclusief het gebruik van water, gas en stroom. Je huurt zo een grote groepsaccommodatie Drenthe dan exclusief gebruikte energie welke achteraf verrekend wordt met de vooruit betaalde borg.

groep vrienden bij een kampvuur

Waarborgsom betalen bij huur groepsaccommodatie

Het is gebruikelijk dat je bij de reservering van een groepsaccommodatie zoals villa, vakantieboerderij of landhuis, een waarborgsom betaald. Die kan bij hele grote groepen oplopen tot wel een paar duizend euro. Met zo een betaalde waarborgsom word meestal de verbruikte energie verrekend en eventuele schade die tijdens jullie verblijf onverhoopt ontstaan is. Normaal gesproken krijg je de betaalde borg weer binnen een 2 weken op de bankrekening terug gestort.


groepen schoolkamp banner