Overnachten met een grote groep

Grote groepsaccommodatie huren voor overnachten met grote groep.

Overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen in Nederland en België. Voor familie- en vrienden groepen. Voor verenigingen, schoolkampen en andere grote groepen. Onze grote groepsaccommodaties in België en Nederland zijn ook beschikbaar voor groepen groter dan 100 of 200 personen. Je huurt deze meestal op basis zelfverzorging, soms op basis van All Inclusive of All In. Te huur voor minimaal 2 nachten.

bijzondere familieaccommodaties banner


Grote groepsaccommodaties in Nederland

Overnachten met een grote groep in Nederland? Hier vind je groepsaccommodaties Nederland vanaf 30 personen. Als je het aanbod bekijkt dan zie je dat deze oploopt naar grote groepsaccommodaties Nederland groter dan 100 personen en er zijn zelfs overnachtingsmogelijkheden voor groepen groter dan 200 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een schoolkamp Nederland.


groepsaccommodatie met vrienden

Overnachten met grote groep in België

Je kunt zeker ook in België met een grote groep in een groot vakantiehuis, villa of grote groepsaccommodatie overnachten. Niet alleen in de Ardennen maar ook bijvoorbeeld in Belgisch-Limburg of aan de Belgische kust. Hier vind je groepsaccommodaties België vanaf 30 personen. Je kunt ook in België met een grote groep overnachten als je een grote groepsaccommodatie België met zwembad zoekt. Diverse grote groepsaccommodaties in België hebben de beschikking over een privé zwembad. Soms zelfs een verwarmd privé binnenzwembad.


Grote groepsaccommodatie op basis zelfverzorging huren

Indien je 2 of 3 dagen gaat overnachten in een grote groepsaccommodatie, zal dat meestal op basis zelfverzorging zijn. Dat houdt in dat je in de groepsaccommodatie zelf je maaltijden bereidt, een kok op locatie in huurt of elders de groepsmaaltijden nuttigt. Eten en drinken zijn een belangrijk element bij een groepsuitje. Indien je als groep zelf de maaltijden op locatie gaat bereiden, is het van groot belang dat er een professionele keuken aanwezig is.


buiten eten met een groep vrienden

familie accommodaties landal banner

In een kasteel overnachten met een grote groep

Het lijkt een droom en onwerkelijk. In een echt kasteel overnachten met een grote groep. Maar ja, het is echt mogelijk. Je kunt een kasteel huren voor bijvoorbeeld een familieweekend maar als zo een kasteel over een feestzaal beschikt, is een kasteel afhuren in het kader van een trouwfeest ook niet verkeerd. Kastelen zijn meestal beperkt wat overnachting capaciteit betref maar er zijn ook enkele kastelen te huur waar je als grote groep in kunt overnachten.


Catering soms mogelijk

Bij het afhuren van bijvoorbeeld een kasteel, landhuis of luxe groepsaccommodatie is catering soms mogelijk en bij een enkele aanbieder van grote groepsaccommodaties zelfs verplicht. Her maakt een en ander wel duurder maar ontzorgd een weekendje weg boeken met een grote groep is ook wel wat waard.


trouwen in een kasteel

Alleen te huur voor minimaal 2 nachten

Op zoek naar grote groepsaccommodatie om 1 nacht te verblijven? De meeste grote groepsaccommodaties in Nederland en België zijn pas boekbaar vanaf 2 nachten. Dit beperkt de mogelijkheden om als groep 2 dagen op pad te gaan en 1 nacht over te blijven. Bij een enkel kasteel of vakantiehuis grote groep kan je als groep wel 1 nacht boeken.


Aantal slaapkamers en badkamers in grote groepsaccommodatie

Hele grote groepsaccommodaties hebben soms slaapzalen zonder eigen sanitair. Bij een schoolkamp overnacht je vaak in slaapzalen. Als je echter met familie of vrienden in een groepsaccommodatie overnacht, zijn de mogelijkheden wat luxer en ruimer. Je kunt dan bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie huren met voldoende slaapkamers en eigen sanitair. Soms zelfs met eigen badkamer. Deze grote groepsaccommodaties hebben tenminste 20 slaapkamers. Veelal met eigen sanitair maar ook vaak met gedeelte badkamers en toiletten.


groepen schoolkamp banner