Groepsaccommodatie Apeldoorn Het Woldhuis – Nederland – Gelderland – 94 personen

1.000,00

Groepsaccommodatie IVN, Apeldoorn 70 tot 94 personen.
Het Woldhuis. Met recreatieruimte en speelveld. Voor diegenen die een duurzame groepsaccommodatie voor een grote groep in Nederland zoeken, ook voor Natuureducatie.Faciliteiten: 6 slaapkamers en 4 badkamers. bioscoopkamer, open haard, recreatieruimte, speeltoestellen, speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wifi.
Het Woldhuis is voor groepen vanaf 25 personen te huur.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie IVN, Apeldoorn 70 tot 94 personen.
Met professionele keuken, recreatieruimte en speelveld. Voor diegenen die een duurzame groepsaccommodatie voor een grote groep in Nederland zoeken, ook voor Natuureducatie.Faciliteiten: 6 slaapkamers en 4 badkamers. bioscoopkamer, open haard, recreatieruimte, speeltoestellen, speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

Groepsaccommodatie Apeldoorn Het Woldhuis - Nederland - Gelderland - 94 personen recreatiezaal

Deze villa in de natuur, Het Woldhuis, is gevestigd op landgoed Woudhuizen te Apeldoorn. Het landhuis is in beheer van Stichting IVN natuureducatie en duurzaamheid. Wij geven schoolklassen uit het primair onderwijs een fantastisch leuk natuurkamp. Daarnaast kun je ons mooie landhuis huren voor bijvoorbeeld een familieweekend, heisessie met je collega’s of jubileum van je club/vereniging etc.Het landhuis beschikt over 7 slaapkamers met daarin comfortabele stapelbedden.

Groepsaccommodatie Apeldoorn Het Woldhuis - Nederland - Gelderland - 94 personen slaapzaal

In één van de 4 badkamers kun je heerlijk bijkomen na een lange wandeling. Terwijl er ondertussen een heerlijke maaltijd gekookt wordt in de professionele keuken. We hebben 3 heerlijke ruimtes op de begane grond om samen te komen. Kom je met kinderen? of gewoon een leuk filmpje afspelen, dit kan allemaal op het digibord in onze grote zaal. kortom een heerlijk verblijf, lekker samen zijn in ons prachtige landhuis. Daarnaast verhuren wij ons landhuis vanaf 25 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,