De Vennen – Nederland – Gelderland – 30 personen

1.939,00

Groepsaccommodatie Gelderland 30 personen.
Deze ruime groepsaccommodatie met 11 slaapkamers is ideaal voor familieweekend. Met vele faciliteiten waaronder een recreatieruimte. op 10 kilometer afstand van Nijmegen. Met sfeervolle woonkamer, bar, een tv, spelletjes en een geluidsinstallatie. De professionele keuken is volledig ingericht. Huur deze familieweekend accommodatie nabij Nijmegen op basis van zelfvoorziening. Van de 11 slaapkamers hebben er 9 een eigen badkamer. Goedkope en gezellige groepsaccommodatie!

Beschikbaarheid en Prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie Gelderland 30 personen.
Deze ruime groepsaccommodatie met 11 slaapkamers is een vakantieboerderij met vele faciliteiten waaronder een recreatieruimte. op 10 kilometer afstand van Nijmegen. Het ligt aan de rand van natuurgebied Overasseltse en Hatertse vennen, tussen de gemeenten Wijchen, Heumen en Nijmegen. In de gezellige, ruime woonkamer zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig samenzijn: er is een sfeervolle bar, een tv, spelletjes en een geluidsinstallatie. De professionele keuken is volledig ingericht. U kunt deze luxe familieweekend accommodatie nabij Nijmegenop basis van zelfvoorziening horen. Van de 11 slaapkamers hebben er 9 een eigen badkamer. Een goedkope groepsaccommodatie voor 30 tot 34 personen in Nederland.

Op de begane grond is één slaapkamer (met badkamer) die tevens geschikt is voor mindervalide gasten. Het groepshuis ligt op een kleinschalige camping, maar u beschikt over een eigen tuin met ruime terrassen en een grasveld.Wijchen is een veelzijdig dorp met middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaden door de bossen en van een gezellig terrasje tot de rust in het natuurgebied met vennen. In dit vennenlandschap op loopafstand van het vakantiehuis vindt u diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn op korte afstand van de woning diverse mogelijkheden voor het organiseren van groepsactiviteiten zoals agrolympics, boeren zeskamp, boeren bowlen of een huifkar tocht. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op nog geen 10 km afstand. Deze stad op een heuvelrug aan de oevers van de Waal staat bekend om zijn vele gezellige terrassen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , ,

Faciliteiten

,