Groepsaccommodatie Lokeren – België – Oost-Vlaanderen – 350 personen

1.924,00

Grote groepsaccommodatie België voor schoolkamp, sportvereniging.
Deze grote groepsaccommodatie België, Oost-Vlaanderen is geschikt voor maximaal 150 jongeren. Eigen tenten meenemen mogelijk, dan maximaal 350 personen. Ook ideaal als groepsaccommodatie voor een sportweek of jongeren vakantie België. Of overnachten tijdens schoolreisje België. 9 slaapzalen en 1 badkamer. Faciliteiten: Kampvuurplaats, magnetron, oven, speelveld, terras, tuin, wasmachine, wifi.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Grote groepsaccommodatie België voor schoolkamp, sportvereniging.
Deze grote groepsaccommodatie België, Oost-Vlaanderen is geschikt voor maximaal 150 jongeren. Eigen tenten meenemen mogelijk, dan maximaal 350 personen. Ook ideaal als groepsaccommodatie voor een sportweek of jongeren vakantie België. Of overnachten tijdens schoolreisje België. 9 slaapzalen en 1 badkamer.
Faciliteiten: Kampvuurplaats, magnetron, oven, speelveld, terras, tuin, wasmachine, wifi.

Koeien in de wei zien staan is in Nederland niet zo bijzonder. Maar tussen de koeien in de wei staan en zelfs slapen, dat maak je niet zo vaak mee. Bij dit jeugdverblijf voor scholen, jeugdverenigingen, zorggroepen jeugd en jeugd sportgroepen beleef je het! Voor groepen tot 150 personen. Wanneer er eigen tenten worden meegenomen kan het aantal uitgebreid worden naar 350 personen.

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen slaapzaal

Een groepsaccommodatie in België speciaal voor jeugdgroepen

Bij deze groepsaccommodatie kun je met z’n allen op kamp tussen de velden en weides en tegelijkertijd genieten van de dieren. Hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, quessant schaapjes pony’s, brahma kippen, parkieten en Vlaamse reuzenkonijnen; je knuffelt het hier allemaal! Het verblijf is op basis van zelfverzorging en eigen eindschoonmaak, hoewel je dit aan de eigenaar mag overlaten tegen betaling. Koken kan in de volledig uitgeruste keuken, welke ook een diepvries en grote koelcel heeft. Voor 60 personen is er een bed, kussen en deken beschikbaar. Is de groep groter dan dien je daarvoor eigen luchtbed/matras/deken/kussen mee te nemen. In totaal zijn er 15 douches (1 ruimte) en 14 toiletten. Oh … en aan leuke activiteiten ontbreekt hier ook zeker niet, want er is de mogelijkheid om  paintbal te spelen! Paintball: 22 uitrusting voor jongeren vanaf 14 jaar en 20 uitrustingen voor jongeren tot 14 jaar Er is voldoende speelruimte buiten op de weides. Kinderen komen hier niets te kort!

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen keuken

Met de hele groep een dagje zwemmen

Deze groepsaccommodatie is gelegen op 6 km met een wandelpad dat start in centrum Lokeren en loopt langs de Durme. Overmere donk met recreatievijver en zwemvijver bevind zich op 6 km, beiden ook bereikbaar met de bus of de fiets!

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen doucheruimte

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,

Soort gezelschap

, , , , , , , , ,