Groepsaccommodatie Lutjebroek – Nederland – Noord-Holland – 40 personen

1.430,00

Onze accomodatie bestaat uit 5 grote 4 persoons safaritenten die naast elkaar staan in onze bloemenkas! De gevel aan de noordkant is geheel verwijdert zodat er glazen afdak is ontstaan. In de zomer nooit te heet.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf grote 4 persoons safaritenten die naast elkaar staan in de bloemenkas! De gevel aan de noordkant is in zijn geheel verwijdert zodat er glazen afdak is ontstaan. Zo wordt het in de zomer nooit te heet. Het overige deel van de bloemenkas is door een glazen tussenwand gescheiden van de “glamping”. Hier worden nog gewoon bloemen geteeld door de camping eigenaar. Voor de safaritenten loopt een brede recreatie vaart. Iedere safaritent heeft zijn eigen steigertje/terras met tuinset aan dit water. Geopend van medio maart t/m half november.

Een unieke ervaring tijdens je weekendje weg in Noord Holland

Iedere safaritent is compleet ingericht met keukentje en inventaris en heeft 2 slaapkamers, zodat je buiten de groep ook een eigen plek hebt. De badkamers in de safaritenten hebben een wc, dubbele wastafel en douche cabine. Per safaritent heb je een badkamer. Deze badkamers hebben geen dak en de vegetatie groeit zonder probleem naar binnen, wat de tropische sfeer nog meer benadrukt. Voor de allerkleinsten zijn er zwemvesten en er is een kinderstoel. Groepen vanaf 21 personen worden er extra 2 persoons tenten met bedden en een eigen sanitairunit ingezet worden. Het aantal is afhankelijk van de grootte van de group. Deze tent(-en) staan ook opgesteld in de kas. De gemeenschappelijke ruimte heeft een pooltafel, tafeltennis, trampoline, pizza steenoven, Amerikaanse BBQ, springkussen en een koffieautomaat met zithoek, ook staat er een heuse whirlpool. Allemaal gratis. Voor muziek en lounge is er een grote sfeervolle (verwarmde) oosterse tent, waar je met zijn allen tot in de kleine uurtjes bij elkaar kunt zitten. Buiten op het grote veld kun je voetballen badmintonnen e.d. Hier lopen 2 geiten. Op deze plek staat een grote klimboom (op eigen risico). Er zijn gratis bootjes en kano’s. Via de eigenaar is het ook mogelijk grotere boten te huren. Deze boten zijn voorzien van koelboxen. 
Na 23.00 uur alleen muziek/feest in de gemeenschappelijke ruimten. Meegebrachte muziekinstallaties in overleg! Voor een groter feest kun je samen met ons een evenementenvergunning aanvragen, of gebruik maken van onze professionele silent disco installatie. Die we tegen een kleine vergoeding beschikbaar stellen, voor het hele weekend.

Samen bootje varen door de verschillende dorpen

Lutjebroek ligt in de historische driehoek Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. Een paar honderd meter bij ons vandaan is een groot overdekt partycentrum met kartbanen, lasergame paintball, indoor speeltuin, diverse restaurants e.d. De omgeving leent zich bij uitstek voor het varen en vissen in ons polderwater. Er is meer dan 400 km vaar/vis water in de omgeving! Ook zijn er fietsen te huur om het (platte) West-Friesland te ontdekken. 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Soort gezelschap

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,