Groepsaccommodatie Midlaren – Nederland – Drenthe – 40 personen

1.508,40

Luxe, modern gebouw, prachtig gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. De groepsaccommodatie biedt plaats aan max 40 personen en beschikt over 10 slaapkamers. Een ruime recreatiezaal met grote raampartij.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. De groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen en beschikt over 10 slaapkamers. Het gebouw heeft een ruime recreatiezaal met een grote raampartij en openslaande deuren naar de veranda, waardoor je het ultieme gevoel van ‘wonen aan het water’ beleeft. Op warme dagen kun je plaats nemen op de veranda die zich boven het water uitstrekt. Het is een zeer geschikte locatie voor watersporters, families, natuurliefhebbers en andere (actieve) groepen.

Samen koken in de ruime keuken van dit vakantiehuis 

De ruime recreatiezaal met zithoek en vijf grote eettafels beschikt over; een tv (schotelantenne), muziekinstallatie en twee aansluitende toiletten. De ruime, moderne (semi-open) keuken is voorzien van veel gemakken. De aparte spoelkeuken beschikt over een vaatwasser. De eigen veranda aan het water biedt ruim voldoende zitgelegenheid voor de groep en naast het gebouw vindt men een groot recreatieveld (publiek toegankelijk). Elke slaapkamer heeft twee stapelbedden (met dekbedden en kussens, bedlinnen is op aanvraag), eigen douche en toilet. De ligging is aan de rand van een waterrijk bungalowpark, waar je onder meer een restaurant, bar, tennisbanen, minigolf, speelplaatsen, partyboten en camping aantreft. Tevens is het mogelijk om bij de zeilschool zeil- en surflessen te boeken, of boten te huren (zeil- en motorboten, kano’s, surfplanken, waterfietsen etc.).  

Geniet van het unieke uitzicht vanuit je vakantiehuis in Drenthe

Het Zuidlaardermeer is naast een rustig watersportgebied, ook een plas met uitzonderlijke natuurwaarde. De grote waterpartij met uniek uitzicht, grote biezenvelden, uitgestrekte polders, en bosrijke omgeving maken het tot één van de bijzonderste gebieden in Nederland. Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden, drie nationale parken en uitgebreide mogelijkheden voor watersport, biedt Drenthe voor ieder wat wils. Tegenover het vakantiepark liggen de Noordlaarderbossen voor een fijne wandeling en naast alle natuurschoon is Groningen op 15 kilometer afstand voor je portie cultuur en stedelijk vertier. Natuurlijk kun je de accommodatie ook als uitvalsbasis gebruiken voor diverse uitstapjes naar bijvoorbeeld Zuidlaren, Noordlaren, Assen of Groningen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,