Groepsaccommodatie Wemeldinge – Nederland – Zeeland – 56 personen

1.176,60

Wemeldinge 56 personen-14 slaapkamers groepsaccommodatie met eigen badkamers.
Zeeland. Deze luxe groepsaccommodatie in Wemeldinge is geschikt voor grote groepen tot 56 personen en bevindt zich op 50 meter afstand van de Oosterschelde. De accommodatie beschikt over een groot terras en tuin. Daarnaast is er een speelweide van ruim 1 ha met speelvoorzieningen. Faciliteiten: catering mogelijk, direct aan het water, gashaard, glijbaan, magnetron, oven, recreatieruimte, Rolstoelvriendelijk, schommel, speelveld, tafeltennistafel, terras, tuin, vaatwasser, wifi, zandbak. Ideaal voor grote familie groepen. Duiken in de Oosterschelde kun je direct vanuit deze accommodatie!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Wemeldinge 56 personen-14 slaapkamers groepsaccommodatie met eigen badkamers.
Zeeland. Deze luxe groepsaccommodatie in Wemeldinge is geschikt voor grote groepen tot 56 personen en bevindt zich op 50 meter afstand van de Oosterschelde, is ruim opgezet en biedt veel comfort. De groepsaccommodatie beschikt over een groot terras en tuin. Daarnaast is er een speelweide van ruim 1 ha met daarbij diverse speelvoorzieningen. Faciliteiten: catering mogelijk, direct aan het water, gashaard, glijbaan, magnetron, oven, recreatieruimte, Rolstoelvriendelijk, schommel, speelveld, tafeltennistafel, terras, tuin, vaatwasser, wifi, zandbak. Ideaal voor grote familie groepen. Het verblijf is geschikt voor maximaal 56 personen, verdeeld over 14 kamers. Het gehele gebouw is rookvrij.

Groepsaccommodatie Wemeldinge luchtfoto

Een vakantiehuis in Zeeland met grote speelweide

De compleet ingerichte rvs keuken beschikt over veel voorzieningen. Er zijn in totaal 14 kamers verdeeld over twee verdiepingen met ieder eigen sanitair (douche, wastafel en toilet). Eén kamer op de begane grond is gebouwd als MIVA (mindervaliden)kamer en beschikt over de bijbehorende voorzieningen. Ook in de hal op de begane grond bevindt zich een apart mindervalidentoilet. Bij de hoofdingang bij de gemeenschappelijke ruimte zijn toiletten (2 dames en 2 heren) aanwezig, hier bevindt zich ook een verschoningsvoorziening voor baby’s. 

Groepsaccommodatie Wemeldinge 56 personen, recreatiezaal

Ontdek samen de leukste steden van Zeeland

Op korte afstand van jullie vakantiehuis bevinden zich de plaatsen Kapelle, Goes en Middelburg. Verder ligt op 5 kilometer afstand van de accommodatie een 18 holes golfbaan. Duiken in de Oosterschelde kun je direct vanuit de accommodatie, de Oosterschelde is bereikbaar vanuit de accommodatie via een eigen trap. In de jachthaven van Wemeldinge zijn mogelijkheden voor het huren van zeilboten met of zonder schipper. 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,