La grémille 50 personnes – België – Ardennen – 50 personen

2.645,00

La Grémille, groepaccommodatie België 50 personen, 17 slaapkamers.
Deze luxe groepsaccommodatie Ardennen, België met zwembad en sauna is ideaal voor groepen tot 50 personen. 17 slaapkamers en 18 badkamers. Faciliteiten: biljart, overdekt buitenzwembad, jeu de boules, recreatieruimte, sauna, tafeltennistafel, tafelvoetbal, vaatwasser, wasmachine, wifi. Een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen.
La grémille 50 personnes – vanaf 2645.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

La Grémille, groepaccommodatie België 50 personen, 17 slaapkamers.
Deze luxe groepsaccommodatie Ardennen, België met zwembad is ideaal voor groepen tot 50 personen. 17 slaapkamers en 18 badkamers. Faciliteiten: biljart, overdekt buitenzwembad, jeu de boules, prive zwembad, recreatieruimte, sauna, tafeltennistafel, tafelvoetbal, vaatwasser, wasmachine, wifi. Een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen.

La grémille 50 personnes sauna

Op zoek naar een groepsaccommodatie België 50 personen huis om samen met vrienden of familie te relaxen, of om uw werkgroep, uw club of vereniging te ontvangen? Deze gîte is de ideale plek! De villa is net gerenoveerd en biedt met 17 slaapkamers onderdak aan maar liefst 50 personen.

La grémille 50 personnes leefruimte

Deze grote groepsaccommodatie Ardennen ligt in het hart van de Semoisvallei, tussen de Abdij van Orval en het kasteel van Bouillon. De schitterende regio van Florenville staat bekend om de mooie plekjes en landschappen, de charmante dorpjes, gehuchten en de uitgestrekte bossen. U bevindt zich ook vlak bij de grens met Luxemburg en Frankrijk.

La grémille 50 personnes terras

Deze villa biedt u allerlei prachtige extra’s, zoals een privézwembad, een jeu-de-boulesbaan, tafeltennis en tafelvoetbal en een barbecue. U hoeft zich hier niet te vervelen!

Het is verboden om in huis te roken. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,