Landhuis Orée du Bois – België – Ardennen – 23 personen

1.897,00

Groepsaccommodatie Ardennen met paarden vakantie mogelijkheden.
20 tot 23 personen. Neem je eigen paarden mee op vakantie en geniet van deze luxe groepsaccommodatie met paarden stalling, weidegang en mogelijkheid weide te huren. Voormalig hotel met bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, dartbord, magnetron, oven, paardenstalling, recreatieruimte, sauna, speelkamer, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, whirlpool. De weide waar de paarden kunnen staan is omheind. Heerlijk paard rijden in de omgeving. Landhuis Orée du Bois – België – Ardennen – 23 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie Ardennen met paarden vakantie mogelijkheden.
20 tot 23 personen. Neem je eigen paarden mee op vakantie en geniet van deze luxe groepsaccommodatie met paarden stalling, weidegang en mogelijkheid weide te huren. Voormalig hotel met bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, dartbord, magnetron, oven, paardenstalling, recreatieruimte, sauna, skigebied, spa, speelkamer, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, whirlpool. De weide waar de paarden kunnen staan is omheind. Heerlijk paard rijden in de omgeving.

Landhuis Orée du Bois - België - Ardennen - 23 personen img-1

Over dit grote vakantiehuis Ardennen.
Dit groepshuis met paard is een voormalig hotel in het gehuchtje Buchholz, afgelegen in het groene Ardense woud. De woning beschikt over 10 slaapkamers, waarvan de meeste een eigen badkamer hebben. Ideaal dus voor een groot gezelschap, zoals een familie of vriendengroep. Ontspanning vind je in het overdekte zwembad, met sauna en bubbelbad. Een schuifpui geeft toegang tot een zonneterras met tuinmeubilair en een barbecue.

Landhuis Orée du Bois - België - Ardennen - 23 personen img-3

De directe omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen of fietstochten. Als je een paard bezit, is het mogelijk om de weide vlak voor het huis te huren. Het is omheind en er is water. Het natuurgebied van de Hoge Venen is niet ver en de mooie recreatiemeren van Robertville en Bütgenbach liggen ook dichtbij. De keuken is functioneel, de woonkamer heeft een bar en in de eetkamer geniet je met je gezelschap van heerlijke maaltijden. Ook heb je de beschikking over een grote speelruimte met een biljarttafel, tafelvoetbal, pingpongtafel en een dartbord.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,